+385 (1) 3755-666

Ponuda stanova

Medarska

Oranice, Zagreb

Građevina je stambeno poslovne namjene s 31 stambenom jedinicom, 1 poslovnim prostorom, 51 parkirnim i garažnim mjestom te spremištima u podrumu, ukupne katnosti: podrum, prizemlje, 1., 2. i 3. kat (uvučeni kat).

Površine stanova su u rasponu od 45 m2 - 116 m2, jednosobnog, dvosobnog, trosobnog i četverosobnog koncepta.

Standard opremljenosti Stanje na gradilištu

31

stambena jedinica

1

poslovni prostor

51

parkirno i garažno mjesto

B

energetski razred

Stanovi su prilagođeni modernim trendovima i potrebama obiteljskog stanovanja, osvijetljeni i komforni, gdje se promišljenim projektiranjem nastojao postići optimalan omjer iskorištenosti prostora i ugode boravka.

Standard opremljenosti

Uz većinu stanova u prizemlju predviđeni su privatni vrtovi, dok sve stambene jedinice na katovima imaju prostrane natkrivene balkone ili terase, a na zadnjem katu su velike terase sa otvorenim pogledom na okolinu i mogućnošću dodatne ugradnje roštilja, sunčališta, vanjskog hidromasažnog bazena i sl.

Tijekom izgradnje, Kupac ima mogućnost sudjelovanja u opremanju i kreiranju svog budućeg stana, izborom završnih materijala i opreme, a tu je i mogućnost manjih promjena tlocrta u početnoj fazi gradnje.

Uz svaki stan se kupuje garažno parkirno mjesto/garaža ili vanjsko parkirno mjesto te spremište u podrumu, a odabir istih ovisi o kupcu, odnosno raspoloživosti u trenutku kupnje.

S vama od početka

Zgrada je u fazi gradnje, sa okvirnim rokom dovršetka u prosincu 2020. godine.

Ponuda stanova